Bine ai venit


Esti foarte aproape de deschiderea unui cont de tranzactionare Tradeville. Ca sa iti fie cat mai usor, am creat o scurta serie de pasi prin care iti poti deschide contul online, fara drumuri la posta sau hartii tiparite.


De ce ai nevoie:

  • Actul tau de identitate;
  • Un extras de cont bancar care sa contina datele tale;
  • Un selfie cu tine si actul tau de identitate;

Ce pasi vei urma:

  • Completezi online formularul de deschidere (aproximativ 10 minute);
  • Incarci o copie dupa actul tau de identitate, un extras de cont bancar care sa contina datele tale si un selfie cu tine si actul tau de identitate;
  • Astepti verificarea documentelor transmise (pana la o zi lucratoare);
  • Primesti Contractul pe mail, il semnezi electronic (gratuit) si astepti datele de logare;

Stim ca parcurgerea acestor pasi cere putin timp din programul tau deja aglomerat, dar te vom ajuta sa-ti deschizi contul cat mai repede si usor posibil.

Dupa fiecare pas, datele completate de tine sunt salvate automat. De asemenea, iti vom trimite pe mail linkul celui mai recent pas completat asa incat sa poti finaliza deschiderea contului in functie de programul tau si de pe orice device.

Inainte de a merge mai departe te rugam sa citesti documentul de prezentare.


Pentru a continua este necesar sa confirmati ca ati citit documentul de prezentare.

Ai nevoie de ajutor?


Suna la Helpdesk

021-318.75.55

Luni-vineri 9:00 - 18:00

Prezentare Presentation Termeni si conditii Politica de confidentialitate Site map Cariere Contact

Tranzactiile cu instrumente financiare presupun riscuri specifice, incluzand, fara ca enumerarea sa fie limitativa, fluctuatia preturilor pietei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor si/sau a profiturilor, fluctuatia cursului de schimb. Pentru instrumentele financiare denominate in alta moneda decat cea a statului de rezidenta a investitorului, randamentul poate creste sau scadea in functie de fluctuatiile monedei. Performantele anterioare nu reprezinta un indicator fiabil al performantei viitoare.

S.S.I.F. TradeVille S.A. faciliteaza accesul la servicii de investitii financiare in legatura cu contracte pentru diferente (CFD), fiind Introducing Broker pentru brokerul pentru CFD-uri: IG Europe GmbH. CFD-urile sunt instrumente complexe si au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 75% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci cand tranzactioneaza CFD-uri cu acest furnizor.

S.S.I.F. TradeVille S.A., Calea Vitan nr. 6A, Bl. B, Tronson B, et. 3, sector 3, Bucuresti, Romania, cod postal: 031296, tel: +40 21 318 75 55, fax: +40 21 318 75 57 / +40 21 318 75 26, Autorizata prin Decizia CNVM nr. 2225/15.07.2003. Agentie Brasov, Str. Iuliu Maniu nr.47, etj 3, camera 317, Brasov, Romania.